De beste fietsbroek voor heren

Als je begint te genieten van het fietsen op je ebike voor langere tijd en langere afstanden, is het misschien tijd om een ​​gevoerde fietsbroek te kiezen. Fietsbroeken zijn ontworpen om de beweging van uw lichaam te volgen terwijl u op uw ebike fietst, wat meer comfort biedt dan een standaard sportbroek. Het meest essentiële onderdeel van de fietsbroek is de zeem, een inzetstuk dat een barrière vormt tussen het zitvlak en je lichaam. Fietsbroeken met een goede zeem maken het rijden op je ebike-zadel comfortabeler, omdat het de druk op je benen, buikstreek en achterkant verlicht.

Nauwsluitend ontwerp

Deze nauwsluitende fietsbroek bieden een breed scala aan functies, waaronder een uitstekende zeem, UPF-bescherming en een doordachte zak. De short is gemaakt van een stof die ademend, rekbaar en duurzaam is, waardoor het een ideaal materiaal is voor langere ritten met hoge prestaties. Dankzij de siliconen beengrippers aan de uiteinden van de benen en een elastische tailleband, past deze slank gesneden short uitstekend, vormt zich naar je lichaam en beweegt met je benen mee terwijl je op je ebike fietst. Het zeemontwerp is gemaakt met 3D-vormgeving, zodat het perfect aansluit op de vorm van uw lichaam en uw zitvlak. Gel-inzetstukken zorgen voor nog meer comfortabele ondersteuning. Als je op zoek bent naar een lange, snelle ebike-rit, dan is dit de short voor jou.

Sneldrogende buitenkant

Deze short biedt het comfort van een fietsbroek met een casual look. Als nauwsluitende spandex niet jouw stijl is, maar je wilt toch de voordelen van een zeem, zoek dan niet verder dan deze short. De sneldrogende, lichtgewicht buitenkant ziet eruit als een atletische short, maar het ingebouwde ondergoed heeft een 3D-ontworpen pad dat in het ondergoed is geïntegreerd. Profiteer van twee zakken met ritssluiting op de heupen om je telefoon en snacks mee te nemen tijdens je rit, evenals een zak met klittenbandsluiting aan de zijkant om sleutels of geld in op te bergen.

Mix van nylon / spandex

Deze gevoerde fietsbroek biedt comfort en prestatie voor een geweldige prijs. Voor een ebike rijder die nieuwsgierig is naar een spandex short met een gewatteerde inzet, is deze fietsbroek een uitstekende optie. De stof is een mix van 82 procent nylon en 18 procent spandex, een mix die ervoor zorgt dat de short efficiënt beweegt terwijl je trapt. Het gewatteerde inzetstuk is ontworpen met drie lagen hoogwaardige sponsdemping, die onschatbaar comfort op het zadel biedt. Rijd langer comfortabel dankzij deze geweldige short.

Perfect voor een warme dag

Deze hoogwaardige spandex fietsbroek zijn gebouwd voor snelheid. Dankzij een materiaal dat voor 80 procent uit nylon en 20 procent uit spandex bestaat, rekt deze fietsbroek zich op vier manieren uit, zodat ze perfect passen, zelfs als je met hoge intensiteit op je ebike fietst. De zeem is ontworpen met zes panelen in een anatomisch ontwerp met gel-inzetstukken en 64 luchtgaten voor ventilatie, zodat je comfortabel kunt blijven en zweet kunt afvoeren. Maak je geen zorgen op een warme dag, dankzij UPF 50 bescherming en snelle vochtafvoer in deze lichtgewicht fietsbroek.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0