Husqvarna breidt Emobility-assortiment uit met Vektorr elektrische scooter

Husqvarna richt zich met zijn groeiende emobiliteitslijn hard op milieubewuste stadsrijders. (Husqvarna /)

Husqvarna geeft milieubewuste stadsrijders nog een andere steun om te overwegen in het nieuwe Vektorr elektrische scooterconcept. Eerder deze maand onthulde het merk zijn elektrische E-Pilen-motorfiets, in wezen gericht op hetzelfde publiek, in een poging om zijn berijdersbasis te verbreden en zichzelf te positioneren als een competitieve speler in de snelgroeiende markt voor elektrische motorfietsen.

Het Vektorr Concept voegt zich bij Husqvarna's groeiende emobiliteitslijn.

Het Vektorr Concept voegt zich bij Husqvarna’s groeiende emobiliteitslijn. (Husqvarna /)

De technische details zijn smal, Husqvarna haalt een topsnelheid van slechts 44 km / u en een actieradius van 95 mijl per oplaadbeurt. Er zijn op dit moment geen andere specificaties voor de Vektorr.

Nog geen woord over waar en wanneer de elektrische scooter van Vektorr beschikbaar zal zijn.

Nog geen woord over waar en wanneer de elektrische scooter van Vektorr beschikbaar zal zijn. (Husqvarna /)

Op de stylingafdeling is de Vektorr onmiskenbaar Husqvarna, met scherpe, strakke lijnen die hem meteen thuis maken bij de E-Pilen en door gas aangedreven neven zoals de Svartpilen en Vitpilen.

De Vektorr zal esthetisch helemaal thuis zijn bij ritten zoals de E-Pilen en anderen.

De Vektorr zal esthetisch helemaal thuis zijn bij ritten zoals de E-Pilen en anderen. (Husqvarna /)

Styling is onmiskenbaar Husqvarna.

Styling is onmiskenbaar Husqvarna. (Husqvarna /)

Als je toevallig in Oostenrijk bent, kun je een bezoek brengen aan de speciale tentoonstelling Pierer Mobility AG in de KTM Motohall in Mattighofen om de Vektorr- en E-Pilen-concepten persoonlijk te bekijken.

De Bltz is een concept van een elektrische step waar Husqvarna op kan staan ​​en hoopt berijders in drukke stedelijke gebieden te kunnen aanspreken.

De Bltz is een concept van een elektrische step waar Husqvarna op kan staan ​​en hoopt berijders in drukke stedelijke gebieden te kunnen aanspreken. (Husqvarna /)

Huqvarna kondigde ook een Bltz-stand-up-scooterconcept aan, dat ook te zien zal zijn in de KTM Motohall-tentoonstelling. Staande scooters bieden stadsrijders een andere mobiliteitsoptie die misschien iets toegankelijker is dan een scooter of motorfiets. De Bltz haalt het maximale uit iets meer dan 12 mph.

De Bltz haalt het maximale uit iets meer dan 12 mph.

De Bltz haalt het maximale uit iets meer dan 12 mph. (Husqvarna /)

Wanneer deze modellen, en de E-Pilen, eindelijk in productie komen, zullen ze zeker als eerste hun voeten op de internationale markten vinden. Husqvarna zegt hetzelfde als het aangeeft dat het “actief op zoek is naar gekwalificeerde dealers in grote stedelijke gebieden in Europa.” Dat wil alles zeggen dat het waarschijnlijk een paar jaar zal duren voordat iemand in de Verenigde Staten een E-Husky kan kopen.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart