Comfortabele sweatshirts met capuchon voor heren

Sweatshirts met capuchon zijn de perfecte keuze voor ietwat kille dagen.

Of je nu een rit maakt of een avondwandeling maakt, een sweatshirt met capuchon biedt precies de juiste hoeveelheid warmte om je comfortabel te houden.

Tijdloze uitstraling

Gildan fleece Sweatshirt

Deze bocht van katoen / poly is gemaakt met een gezellig interieur.

EEN middelzware optie van een merk dat vaak wordt gebruikt voor het bedrukken van blanco’s op maat. Het valt iets korter en heeft meer een vierkante snit dan een slanke snit, maar het is super comfortabel. Kies uit een breed scala aan kleuropties, want wie zei dat je het bij zwart moet houden?

Keuze van de redactie

Hanes EcoSmart fleece hoodie

Verkrijgbaar in een breed scala aan maten, tot 5X-Large.

Hanes ‘fleece hoodie is eenvoudig en klassiek. Deze middelzware fleece-hoodie is gemaakt van een mix van 50 procent katoen en 50 procent polyester en is ontworpen met het klassieke trekkoord met oogjes voor het verstellen van de capuchon. Met een veelvoud aan kleuropties, zul je zeker een sweatshirt vinden dat bij je past.

Magere lengte

Amazon Essentials sweatshirt met capuchon

Brede manchetten en tailleband geven wat extra details aan deze casual optie.

Een comfortabele, meer getailleerde optie van middelzware fleece met capuchon. Als je op zoek bent naar een hoodie met een smallere pasvorm dit is degene die je moet kiezen. 52 procent katoen, 48 procent polyester, dit werkt goed als laag of op zichzelf.

Stoere uitstraling

Carhartt Midweight sweatshirt met capuchon

Gemaakt met een speciale waterafstotende afwerking om vocht buiten te houden.

Het sterkste middelzware sweatshirt, 50 procent katoen, 50 procent polyester en biedt een originele pasvorm. Carhartt zal de tand des tijds doorstaan beter dan sommige andere opties, maar het werkt ook aan de casual kant. Als je groter bent en op zoek bent naar iets meer voor werk, is dit de beste keuze.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0