Papieren handdoeken voor uw garage of huis

Lekkages gebeuren. En gemorste motorolie of andere vloeistoffen die onherkenbare doeken vuil maken, kunnen beter worden opgeruimd met een papieren handdoek. Veeg het op, gooi de papieren handdoek weg en het is bijna alsof het nooit is gebeurd. En natuurlijk dienen papieren handdoeken ook hun doel in het hele huishouden, zoals het drogen van handen of het opruimen van gemorste melk – niet huilen, maar als je dat doet, kan de papieren handdoek zelfs worden gebruikt om de tranen op te zuigen.

Rock ‘n’ Roll

Dit Georgia-Pacific papieren handdoekpakket heeft zes papieren handdoekrollen. Elke rol heeft 324 vellen, dus als je de wiskunde doet zoals Miss June je in de klas heeft geleerd, zul je merken dat er 1.944 vellen zijn om te gebruiken. Als centre-pull-rol kunnen deze papieren handdoeken op één centrale locatie van de winkel of garage worden bewaard zonder de ruimte vol te proppen. Deze worden door de fabrikant aangeprezen als een dikke en absorberende papieren handdoek van hoge kwaliteit in vergelijking met de standaard papieren handdoek, en wie wil die kwaliteiten niet?

Eco-bewust

Als je niet dacht dat je eerder een voorraad van 2.000 vellen zou hebben, dan is dit Doos met papieren handdoeken voor 4.000 vellen zal zeker uw verlangen naar papieren handdoekjes bevredigen. Met de 16 pakketten kom je in elk huishouden een heel eind. Deze papieren handdoeken zijn ook gemaakt van een hoog percentage gerecyclede vezels, dus u kunt zich een beetje beter voelen bij het gebruik ervan.

Sneldrogend

Een andere optie die rekening houdt met het milieu, is deze 16-pack van Tork. Deze handdoeken met bladreliëf zijn FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd en voldoen aan EPA (Environmental Protection Agency) om hun milieuvriendelijke bedoelingen te bewijzen. Tork “helpt u zich voor te bereiden op het werk” en houdt uw omgeving schoon, zodat het voldoet aan de behoeften van veel werkplekken of huishoudelijke omgevingen. Stapel ze op elkaar om snel toegang te krijgen als er onverwacht een oliepuntje kan gebeuren of als u uw wanten van het vet en vuil van de ketting van uw motorfiets moet ontdoen.

Industrieel / automobielspecifiek

Als u op zoek bent naar een papieren handdoek die specifiek is ontworpen voor industrieel / automobielgebruik, dan is de Kimberly-Clark winkeldoeken is de tool voor de klus. Ze zijn sterk en ideaal voor gebruik bij het verversen van olie, schilderen, polijsten, detailleren en zware schoonmaakwerkzaamheden. Ze worden geleverd in een gemakkelijk te doseren doos, zodat u de rommel beperkt.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart