Beste joggingbroek voor heren | Hete fiets

Joggers zijn niet de baggy grijze joggingbroek van je vader; deze fashion-forward broek is gemaakt om zowel binnen als buiten te zien. Deze broek combineert klassieke kenmerken van joggingbroeken en moderniseert de pasvorm door taps toelopend vanaf de taille tot aan de enkelmanchet, en kan worden gedragen met een verscheidenheid aan tops en schoenen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen, modellen en kleuren, waardoor dit een van de meest veelzijdige broekenstijlen is.

Koele kleuren

Een print in je outfit gooien is een goede manier om een ​​look van saai tot modieus te maken. Deze joggingbroek van Amazon’s Essentials maak je garderobe eenvoudig wat pittiger. Kies uit verschillende patronen en kleuren om het beste paar voor jou te vinden. Al deze joggers zijn gemaakt van een katoen-polyestermix, hebben een elastische taille en lopen taps toe tot een elastische enkelband. Train hierin of draag ze tijdens een avondje uit; deze broek biedt die veelzijdigheid.

Koopje

Als prints en kleuren je nerveus en zelfbewust maken, dan deze basic joggingbroek van Amazon Essentials zal je op je gemak stellen. Met dezelfde snit en constructie als de Essentials fleece joggingbroek, is de standaardversie verkrijgbaar in meer tamme kleuren. Een relaxte pasvorm betekent dat deze joggingbroek welkom is op de bank, in de sportschool of waar je ze ook maar wilt meenemen. Wees overal op uw gemak.

Retro-look, moderne pasvorm

Als je op zoek bent naar een meer klassieke joggingbroek, dan is de Champion Powerblend retro-fleece joggingbroek voor heren zijn wat je nodig hebt in je leven. Een mix van 50-50 katoen-polyester houdt deze broek licht en zal niet krimpen in de was. Het elastiek aan de enkels zit lekker strak en een elastiek / trekkoord combinatie in de taille geeft je de mogelijkheid voor een losse of strakke pasvorm. Drievoudig gestikte naden zorgen ervoor dat je broek niet scheurt tijdens een harde run.

Wick het zweet weg

Joggers zijn niet alleen voor luie mensen die eruit willen zien alsof ze sporten. Deze Tiro ’19 Trainingsbroek van Adidas zijn voor mensen die er goed uit willen zien en tegelijkertijd in het zweet willen werken. De Climacool-stof van Adidas helpt je koel en droog te blijven tijdens je trainingsregiment. De elastische tailleband is voorzien van een trekkoord voor een fijn afgestemde pasvorm en de geribbelde inzetstukken op het onderbeen houden de broek strak, maar toch in staat om te manoeuvreren. Zakken met ritssluiting zijn perfect om ervoor te zorgen dat je je sleutels of ID niet kwijtraakt wanneer actief bezig zijn, of wanneer je in een bar zit.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0