Organiseer uw garage met Levrack modulaire opslag

Je garage schoon en netjes houden is altijd moeilijk, vooral voor motorrijders. Enter Levrack en zijn modulaire opslagoplossingen. Levrack is gebouwd in het oosten van Nebraska en biedt een verscheidenheid aan eenvoudig te monteren rekken in palletrekstijl die zorgen voor een meer georganiseerde en functionele garageruimte.

Het 873-model wordt geleverd met vier rolkasten die elk tot 800 pond kunnen vervoeren. Elke plank kan omhoog of omlaag worden verplaatst, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. (Levrack/)

Optimaliseer uw woongarageruimte

We hebben het 873-model gekocht ($ 3.500). Met afmetingen van 8,5 voet lang bij 3 voet diep en 7 voet hoog, past dit systeem netjes langs de muur van een woongarage voor twee auto’s. Het maakt de rails vrij (in termen van hoogte) van een standaard garagedeur voor twee auto’s. Levrack biedt zowel grotere als kleinere systemen voor mensen die meer of minder garageruimte hebben.

Elk van de vier planken is voorzien van gladde rollen die het gemakkelijk toegankelijk maken.

Elk van de vier planken is voorzien van gladde rollen die het gemakkelijk toegankelijk maken. (Levrack/)

We hebben de 873 gekoppeld aan zijn kleinere werkstation van 4 voet ($ 500). Dit strekt de gecombineerde lengte uit tot 12,5 voet. Levrack biedt ook een bureau van 8 voet voor degenen die extra bureauruimte wensen. Het werkstation verandert een garage in een functionele werkruimte, of u nu op een computer werkt of een kleine motor uit elkaar haalt.

Levrack-opslagsystemen worden vervaardigd in het oosten van Nebraska.  Ze zijn stevig en eenvoudig te monteren met behulp van een vriend.

Levrack-opslagsystemen worden vervaardigd in het oosten van Nebraska. Ze zijn stevig en eenvoudig te monteren met behulp van een vriend. (Levrack/)

Eenvoudige montage zonder professionele hulp

Levrack biedt een vergrendelingsmechanisme dat ongewenste toegang voorkomt.

Levrack biedt een vergrendelingsmechanisme dat ongewenste toegang voorkomt. (Straalmeter/)

Verzonden via FedEx Freight en aangekomen in een paar grote houten kisten, is het systeem verrassend eenvoudig te monteren. Schriftelijke instructies maken het proces eenvoudig. Tip: Roep de hulp in van een vriend, want sommige onderdelen zijn lastig alleen te manoeuvreren. Meegeleverde stalen shims zorgen ervoor dat de rechtopstaande armen waterpas zijn (sommige residentiële garagevloeren zijn niet volledig waterpas om te helpen bij waterafvoer in geval van nood). Met de hulp van een vriend kan het systeem in minder dan vier uur worden opgezet met niets meer dan een basisset SAE-tools.

Het model Levrack 873 is gebaseerd op een palletrekontwerp en is in staat om zware lasten te dragen.

Het model Levrack 873 is gebaseerd op een palletrekontwerp en is in staat om zware lasten te dragen. (Levrack/)

Heavy-duty constructie met enorm laadvermogen

Vier 4-voet diepe kasten rollen op een set extra grote rollen en kunnen elk maximaal 800 pond bevatten. Door de in hoogte verstelbare planken kunt u de opslagruimte aanpassen aan de grootte van de items. Omdat het systeem aan de bovenkant wordt opgehangen, beweegt elk schap soepel en met weinig inspanning. Het is een gelikte opstelling die veel opslagruimte per vierkante voet biedt.

De metalen bovenzijde van het rek dient ook als een stevige bevestiging voor plafondverlichting en al het andere dat u wilt ophangen.

De metalen bovenzijde van het rek dient ook als een stevige bevestiging voor plafondverlichting en al het andere dat u wilt ophangen. (Levrack/)

Metalen rekken boven het apparaat bevatten nog eens 8.500 pond. Ze dienen ook als bevestigingspunt voor fluorescentielampen en LED-lampen in buisstijl, zodat u de inhoud binnenin gemakkelijker kunt zien. Levrack biedt ook een verscheidenheid aan accessoires, waaronder opberglades, slatwall en hangende bakken, zodat u de opslag aan uw behoeften kunt aanpassen.

Traditionele oogjes in druppelvorm zorgen voor een volledig modulaire opbergopstelling.

Traditionele oogjes in druppelvorm zorgen voor een volledig modulaire opbergopstelling. (Levrack/)

De armen worden bevestigd via gebruiksvriendelijke push-pins die een stevige verbinding maken.

De armen worden bevestigd via gebruiksvriendelijke push-pins die een stevige verbinding maken. (Levrack/)

Levrack biedt een verscheidenheid aan accessoires, waaronder handige fietshaken die aan de optionele slatwall kunnen worden bevestigd.

Levrack biedt een verscheidenheid aan accessoires, waaronder handige fietshaken die aan de optionele slatwall kunnen worden bevestigd. (Levrack/)

Een mooiere, functionelere garage

Elke plank draagt ​​zijn gewicht bovenop, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Elke plank draagt ​​zijn gewicht bovenop, wat zorgt voor een strakke uitstraling. (Levrack/)

Optionele werkstations van vier en twee meter lang maken van uw Levrack-systeem een ​​functionele werkruimte.

Optionele werkstations van vier en twee meter lang maken van uw Levrack-systeem een ​​functionele werkruimte. (Levrack/)

Optionele slatwall kan op het Levrack-systeem worden bevestigd.  Hiermee kun je allerlei dingen opbergen en ordenen.

Optionele slatwall kan op het Levrack-systeem worden bevestigd. Hiermee kun je allerlei dingen opbergen en ordenen. (Levrack/)

Motorrijders die op zoek zijn naar een modulaire en niet-permanente opslagoplossing voor hun thuisgarage, zullen blij zijn met wat Levrack biedt. Levrack is gebouwd in de VS en beschikt over een robuuste, maar toch eenvoudig te installeren unit die helpt om het meeste uit de beschikbare garageruimte te halen.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart