The One Moto Hoogtepunten 2021

The Barge Building is een enorm stalen gebouw dat oorspronkelijk werd gemaakt voor het breken van schepen (en vervolgens werd gebruikt voor het bouwen van een binnenschip), dus het was een bijna ideale locatie voor aangepaste motorfietsen, allerlei soorten motorkunst, de 21 helmen tentoonstelling, en zelfs het Seattle Cossacks-stuntteam dat rond zoemt op de parkeerplaats buiten. Er waren demo’s van Indian en Zero. Thor Drake en zijn bedrijf stellen nooit teleur, en dit jaar was niet anders, met een flat-track racecomponent om de activiteiten van het weekend af te ronden die plaatsvinden op zondagavond (hoewel een uur rijden op de I-5). De uit elkaar geplaatste omgeving voelde nooit te druk en de aangepaste builds deden ons zoals gewoonlijk kaken laten vallen. Er werden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, maar bovenal was het gewoon geweldig om weer een aantal bekende gezichten en hun machines te zien.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0