Top 3 veegmachines | Hete fiets

Geef toe, je bent bang om die zware, omvangrijke stofzuiger overal mee naartoe te slepen. En dat geluid … ugh. Soms is alles wat u nodig heeft een stille en effectieve veegmachine. Het is lichter, goedkoper en een stuk stiller dan welke stofzuiger dan ook, en het is ook beter voor het milieu. Deze goedkope veegmachines werken op alle vloeroppervlakken en zullen snel uw gezinsfavoriet worden. Schone vloeren in uw huis zijn slechts een klik verwijderd.

Beste waarde

Geef toe, je bent bang om die zware, omvangrijke stofzuiger overal mee naartoe te slepen. En dat geluid … ugh. Soms is alles wat u nodig heeft een stille en effectieve veegmachine. Het is lichter, goedkoper en een stuk stiller dan welke stofzuiger dan ook, en het is ook nog eens beter voor het milieu. Schone vloeren in uw huis zijn slechts een klik verwijderd.

Stoer maar zacht

Deze veegmachine is van onschatbare waarde voor het opruimen van alledaagse rommel. Het is volledig handmatig, dus het heeft geen elektriciteit of batterijen nodig om te werken. Rol het gewoon heen en weer om de rommel op te ruimen. U zult genieten van hoe effectief het is zonder enig geluid te maken. Het is krachtig genoeg om zowat elke vloer te reinigen, maar ook zacht en zacht voor karpetten. De dubbel roterende borstelrollen pakken kleine en grote rotzooi op.

Droge oogst

Deze veegmachine combineert de zuigkracht van een stofzuiger en de stille kracht van droge veegdoeken. Licht en compact, dit toestel beschikt over een oplaadbare batterij die lang meegaat. Het heeft een drievoudige reinigende werking die vooral effectief is op stof en haar. Deze veegmachine maakt gebruik van een dikke Swiffer Sweeper droge veegdoek om diep te graven en vuil op te nemen van gestructureerde voeglijnen en spleten. Werkt bijzonder goed op tegels, linoleum en hardhouten vloeren.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart