Shop Handdoeken voor motorrijders | Hete fiets

Een goede winkeldoek of -handdoek is zo vaak een onderschat item in de werkplaats. Vuile, niet-absorberende vodden zorgen niet voor schone oppervlakken, daarom moet u altijd verstandig investeren in uw schoonmaakbenodigdheden. We weten allemaal dat het opruimen van rotzooi in de garage met goedkope papieren handdoeken het gewoon niet zal snappen als het vet en vuil meer hardcore is dan je gemiddelde keukenruut. En denk niet eens aan “beknibbelen” en toiletpapier gebruiken als er niets anders in de buurt is. Pak in plaats daarvan een pak zware herbruikbare of wegwerphanddoeken om de klus goed te klaren. U hoeft niet veel uit te geven, en u zult uzelf dankbaar zijn als u die container met gebruikte olie omstoot … nogmaals.

De overal herbruikbare optie

Op zoek naar een pakket handdoeken dat snel morst en snel droogt? Zo ja, deze 100 procent katoenen handdoeken van Utopia bieden beide gewenste eigenschappen, en meer. De 12-pack handdoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijk katoen en zijn vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische materialen, zodat ze op vrijwel elk oppervlak kunnen worden gebruikt. Gebruik deze in de garage, winkel of in huis, maar wat je ook doet, gooi ze niet weg als je klaar bent met schoonmaken! Ze zijn wasbaar in de machine en kunnen worden hergebruikt om het gedoe van constant bijvullen te elimineren.

Zwaar papier

Dit zijn niet zomaar slappe en magere papieren handdoeken, Scott winkeldoeken zijn sterk en duurzaam en kunnen vet, olie en gemorste vloeistoffen in de garage aan. Elke rol van 55 handdoeken is handig, of u nu de olie van uw fiets ververst, essentiële vloeistoffen bijvult of een snelle opruiming nodig hebt. Er gebeuren nogal eens rommel in de garage en goedkope papierproducten kunnen de uitdaging gewoon niet aan. Als het wassen en hergebruik van vodden of handdoeken gewoon niet jouw ding is, zijn Scott’s winkeldoeken zeker de manier om je garage of werkruimte netjes te houden tussen grote en kleine klussen.

Reinigingskracht van commerciële kwaliteit

Als u vanuit een thuisgarage werkt, dit Simpli-Magic handdoekpakket is absoluut de manier om te gaan. Verdeel ze over het huis en de garage, en u zit vast, waar u zich ook bevindt in uw kasteel. Gebruik ze in de keuken, sportschool en natuurlijk de garage. Ze zijn gemaakt om wasbaar en duurzaam te zijn om hardnekkige rotzooi op te ruimen.

Absorberend en sneldrogend vermogen

Vang vuil en stof beter op dan elke andere poetsdoek die u in het verleden hiermee heeft gebruikt Polyte microvezeldoek 24-pack. Deze microvezelhanddoeken zijn doordrenkt met ultra-absorberende eigenschappen die helpen bij het opruimen van vrijwel elk hard oppervlak zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het achterlaten van lelijke krassen. Deze kunnen dus niet alleen worden gebruikt om rommel op te ruimen, ze kunnen ook omgaan met kwetsbaardere oppervlakken, zoals de geverfde onderdelen van uw fiets en andere afgewerkte stukken. Gebruik deze 12×16-inch handdoeken ook om glas streeploos schoon te maken. Dit is misschien wel een van de meest ideale multifunctionele reinigingsoplossingen die er zijn.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0