Beste anti-snurken ademhalingsstrips | Hete fiets

Na een dag hard werken wil je alleen maar in bed kruipen en uitrusten. Je probeert vroeg naar bed te gaan zodat je voldoende kunt slapen, maar soms word je toch moe wakker. De reden is meestal een onrustige slaap veroorzaakt door snurken. Om snurken tegen te gaan, zijn ademstrips de beste oplossing. Trek er een aan voordat u naar bed gaat, en u zult van een diepere, kalmere slaap kunnen genieten. Hier zijn enkele van de beste ademhalingsstrips op de markt.

Ontspan terwijl u slaapt

Deze neusstrips zijn even veelzijdig als gebruiksvriendelijk. Aangevuld met een subtiele maar krachtige lavendelgeur, helpen deze ademende strips je in een mum van tijd in een ontspannen slaap te vallen. Elke strip heeft een zelfklevende buitenlaag die zachtjes aan je neus kleeft. Binnenin vind je een veerachtige band. Beide lagen werken samen om uw neusgaten te openen en verhoging van de luchtstroom, waardoor u gemakkelijker te ademen en snurken minder ook.

Gepatenteerde technologie

Deze neusstrips zijn ontworpen om ‘s nachts en overdag te worden gedragen. Of u nu beter wilt slapen of uw ademhalingstechnieken wilt verbeteren tijdens het sporten, dit is het product voor u. Gepatenteerde Smart Flex-technologie zorgt voor meer houvast en grip, zelfs als u onderweg bent. Een royale maat betekent meer dekking voor een sterkere, ongehinderde luchtstroom, wat betekent dat er geen snurken meer zijn. De gebruikte lijm is zacht genoeg voor de gevoelige huid en het verwijderen is echt een fluitje van een cent.

sterkere Hold

Deze ademstrips hebben een extra sterke grip voor mensen die ‘s nachts woelen en draaien. Gepatenteerd ontwerp zorgt voor de strips blijven de hele nacht aan, Zelfs als je de slaap positie veranderen ‘s nachts. De “50 procent sterkere hold” is een must voor gebruikers met een zweterige huid of afwijkend septum. Door het heldere ontwerp zijn deze strips nagenoeg onzichtbaar, zodat u ze overdag kunt dragen zonder uw stijl te verstoren. Iets groter formaat maakt deze strips extra effectief bij het openen van luchtkanalen en het voorkomen van snurken.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart