Beste spijkerjassen voor heren

Spijkerjassen zijn veelzijdig en praktisch. Maar niet elk spijkerjack is geschikt voor mannen. Je hebt een ontwerp nodig dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook comfort en bescherming biedt. We hebben een lijst opgesplitst van onze beste spijkerjassen voor heren waarvan we denken dat je ze vandaag moet bekijken.

Past precies in

Waarom vinden motorrijders spijkerjassen aantrekkelijk? Waarschijnlijk omdat ze worden beschouwd als het antwoord van een rebel op de traditionele pakken die populair zijn in de zakenwereld. Levi’s Truckerjack voor heren is lichtgewicht en gemaakt van 99 procent katoen en 1 procent elastaan, waardoor het een ademende en comfortabele samenstelling heeft. Een beetje extra ruimte nodig in het midden? Geen probleem. De verstelbare tailleband met knopen zorgt voor personalisatie, zodat je net zo comfortabel kunt zitten als je wilt.

Update je look

De liefdesrelatie met spijkerjassen strekt zich uit tot het tijdschrift GQ, dat in 2016 schreef: “Als het op bovenkleding aankomt, zijn er maar weinig dingen iconischer, meer van nature Amerikaans dan een spijkerjasje.” Dit nummer van LZLER is nauwsluitend, waardoor het uw bovenlichaam benadrukt, wat geweldig is voor degenen onder u die willen laten zien dat u naar de sportschool bent geweest. Alle jassen van LZLER zijn gemaakt met stevige steken en stevige knopen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze na verloop van tijd verslechteren, hoe vaak ze ook door de was gaan.

Gezellige fleece

Een jeansjack aantrekken is het halve plezier: de look van denim verbetert met de leeftijd en wasbeurten. Het Levi’s sherpa truckerjack voor heren is dankzij de fleecevoering en kraag precies de jas die je nodig hebt voor kouder weer. Deze ademende jas raakt je niet oververhit, maar houdt je juist op de juiste temperatuur, hoe koud het ook wordt. Als het vuil wordt, zult u blij zijn te weten dat het in de machine kan worden gewassen. En door zijn stevige constructie zal hij zijn integriteit heel lang behouden.

Een vleugje stretch

De eenvoud van het jeansjack is in de afgelopen decennia omarmd door veel high-end modeontwerpers, maar we groeten nog steeds de bedenkers: Levi Strauss. Het kenmerkende truckerjack is een echte premium flex-denim gemaakt van 83 procent katoen, 16 procent polyester en 1 procent elastaan, waardoor het de perfecte combinatie van stretch en pasvorm heeft, zodat het nooit ‘off’ of oncomfortabel aanvoelt. Het jack behoudt zijn maat en vorm naarmate het ouder wordt, en dankzij de wasbaarheid in de machine kun je het meerdere keren door de wasmachine halen zonder dat het kapot gaat of verslijt.

Kwaliteitskeuze

Hoewel de geschiedenis van het merk dateert uit de late jaren 1800, was het toen 1947 de naam Wrangler introduceerde formeel zijn ‘authentieke westernjeans’, ontworpen door de beroemde kleermaker Rodeo Ben. (Echte naam: Bernard Lichtenstein.) Professionele rodeocowboys tekenden al snel in om Wrangers denim te onderschrijven vanwege zijn duurzaamheid, kwaliteit en authenticiteit. Dit spijkerjack van Wrangler is gemaakt van 100 procent katoen en heeft een westernstijl, die de traditionele stijl uit het oude westen terugbrengt. Fleur je garderobe op met dit unieke spijkerjack in westernstijl met een klassieke pasvorm.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart