Laconia Motorcycle Week 2021 is klaar voor gebruik

In een ander teken dat de zaken terugkeren naar waar we ze willen hebben, heeft de Laconia Motorcycle Week groen licht gegeven voor het evenement in 2021. Dit jaar is het terug naar het gebruikelijke tijdslot van juni en de show zal doorgaan met een volledige reeks racen, landschappelijke en liefdadigheidsritten, fietsshows, livemuziek en meer. Nadat het evenement van vorig jaar opnieuw moest worden gepland en strikte veiligheidsprotocollen moesten worden ingevoerd, begint de zogenaamde “oudste motorrally ter wereld” aanstaande zaterdag 12 juni zijn 98e verjaardag en voor veel rijders die graag willen uitstappen en genieten van het rijden en rallyseizoen voelt het als een zucht van verlichting.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart