Comfortabele crew sokken voor heren

Vind crew sokken die goed passen bij werklaarzen, gevechtslaarzen, sneakers en motorlaarzen – nietjes voor iemands kledingkast of sokkenladen. Van versterkte tenen tot droog vochtafvoerende stof, je voeten zullen je dankbaar zijn.

Versla de hitte

Laarzen worden heet, dus houd de temperatuur van je voeten onder controle Hanes X Temp. Een dunnere sok voor alledaags gebruik. Deze zijn gemaakt van een materiaalmix om je voeten droog te houden en naden en bobbels te verminderen.

Dickies is een vertrouwd werkmerk, dit zijn het Dri Tech sokken. Ze worden geleverd met de belofte van duurzaamheid, boogcompressies en ‘zachte, ademende vochtregulerende vezels’. Deze sokken zijn een uitstekende keuze om een ​​hele dag werken in laarzen of sneakers aan te pakken.

Je kunt niet fout gaan met deze lichtgewicht en casual optie van Fruit of the Loom. Hoewel ze dikkere ‘werksokken’ bieden, houden we van de veelzijdigheid en het comfort hiervan. Ze voeren vocht af en bieden ondersteuning voor de voetboog, terwijl ze toch zacht en ademend zijn.

Credit : Source link

r1-agostini.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart